VK: Nieuwe middagshow voor Absolute Radio

Andy Bush en Richie Firth presenteren vanaf september de dagelijkse middagshow op Absolute Radio. De Engelse pop-rockzender was op zoek naar definitieve invulling voor dit tijdslot nadat Dave Berry naar de ochtend gepromoveerd werd.

VK: Nieuwe middagshow voor Absolute Radio Berry presenteerde sinds juli 2017 de middagshow op Absolute Radio, maar is sinds begin deze maand in de ochtend te horen. Hier heeft hij het stokje overgenomen van Christian O’Connell die geëmigreerd is naar Australië.

Zowel Bush (rechts op foto) als Firth (links) zijn geen onbekenden voor de vaste luisteraars van Absolute Radio. Bush is sinds 2012 op de radiozender te horen en presenteert momenteel het tijdslot tussen 13 en 16 uur. Firth is al sinds 2008 werkzaam bij het station. Eerst als producer en sinds 2011 als sidekick van de ochtendshow.

Dit wordt een programma voor mensen en door mensen,” onthullen Bush en Firth over de nieuwe middagshow. “Geen uitsloverij. We willen de beste muziek brengen en de leukste verhalen van luisteraars. Ons doel is om een lach op de gezichten van onze luisteraars te toveren als ze in de file staan.

Ondanks dat beide heren de middagshow op Absolute Radio gaan presenteren, blijven ze ook hun solo programma’s op de digitale themakanalen Absolute 80s en Absolute radio 90spresenteren.

Wel draagt Bush zijn programma “No Repeat Guarantee” tussen 13 en 16 uur op Absolute Radio over aan Ben Burrell. [Radiowereld.NL]
Foto: Absolute Radio

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email