Weekend van de Zomerhits op Radio 10

Het is officieel zomer. En omdat het weer er ook naar is, heeft ook Radio 10 besloten om het weekend uitsluitend zomerse muziek te draaien. Tot en met zondagavond is het ‘Het weekend van de Zomerhits’ op Radio 10.

Weekend van de Zomerhits op Radio 10 Het hele weekend komen de zomerklassiekers voorbij, waaronder Wham, de Gipsy Kings, Armin van Buuren, Kaoma, Ryan Paris, Matia Bazar, Katrina & The Waves, DJ Jazzy Jeff & Fresh Prince en Enrique Iglesias.

Daarnaast is het ook nog BBQ 10-Daagse bij Radio 10 en geeft het radiostation barbecues weg.

Jeroen Nieuwenhuize
Komende maandag (2 juli) maakt Jeroen Nieuwenhuize zijn debuut op Radio 10. Hij gaat het blok tussen 10 en 13 uur presenteren. Edwin Diergaarde verhuist naar het tijdslot 13 tot 16 uur. Wat er met Robert Feller gaat gebeuren is nog onduidelijk. In zijn uitzending repte hij er vrijdagmiddag net geen woord over. Een persvoorlichtster van Talpa Radio wilde er eerder deze week ook nog niets over zeggen. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email