Zangeres Naaz wint 3FM Talent Award 2018

Naaz is de winnaar van de 3FM Talent Award. De 3FM Awards zijn de jaarlijkse juryprijzen voor de beste Nederlandse acts en artiesten. De 19-jarige zangeres kreeg de award vrijdag uitgereikt door Frank van der Lende op het Best Kept Secret Festival, waar ze later vandaag optreedt.

Zangeres Naaz wint 3FM Talent Award 2018 De 3FM Talent Award is een prijs voor de artiest of band die maximaal gebruik heeft gemaakt van het predicaat ‘3FM Talent’ en daarmee zijn of haar carrière naar een hoger niveau heeft getild.

De jury – o.a. Amir Charles (Coördinator 3FM Talent), Diederik van Zessen (Music Director 3FM) en Jessica van Amerongen (muziekredactie DWDD) – is lovend over de groei die Naaz afgelopen jaar heeft doorgemaakt:

Het is eigenlijk nauwelijks voor te stellen dat het pas een jaar geleden is dat Naaz haar eerste single Words uitbracht. Haar muziek heeft zo’n ontwapenende en verbindende boodschap dat je er meteen verliefd op wordt“, aldus de jury van 3FM. “Niet voor niets scoorde de 19-jarige Rotterdamse al drie opeenvolgende 3FM Megahits en reist ze met haar muziek de hele wereld rond.” [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email