Radio 5 maakt virtuele reis langs vakantiebestemmingen

‘Thuis op 5’, het latenight-programma op NPO Radio 5, komt deze zomer met een nieuwe serie. In de ‘Thuis op 5 Europatour’ maken Petra de Joode en Ron Stoeltie een virtuele reis langs de populairste Europese vakantiebestemmingen.

De EO-presentatoren dompelen zich een week lang onder in de muziek, taal, cultuur en geschiedenis van een land. De tour is vanaf deze week te horen en start in Duitsland en wordt – na reis van negen weken kriskras door Europa – op 31 augustus afgesloten in België.

Thuis op 5 Europatour‘ is elke maandag tot en met vrijdag te horen om 22.00 uur op NPO Radio 5. [Radiowereld.NL]

Foto: Willem-Jan de Bruin/EO

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email