Radio Gelderland start met podcastserie over seksplekken

Wat is het verhaal achter mannenontmoetingsplekken, oftewel seksplekken voor mannen in de openlucht? Onderzoeksjournalist Maarten Dallinga dook voor Radio Gelderland in deze verborgen wereld en maakte er een vijfdelige, verhalende podcastserie over. Anoniem Intiem is de eerste podcastserie van de regionale omroep.

Radio Gelderland start met podcastserie over seksplekken Mannenontmoetingsplekken – vaak langs drukke wegen en in het groen – zijn omgeven door geheimzinnigheid. Gelderland telt er zeker tien en de meeste zijn gesitueerd op en rond de Biblebelt.

Journalist Maarten Dallinga deed maandenlang onderzoek. Hij zocht onder meer contact met bezoekers en uiteindelijk wilden drie mannen uitgebreid hun verhaal doen.

Voor Anoniem Intiem sprak Maarten Dallinga ook met omwonenden van mannenontmoetingsplekken, ging hij op pad met een toezichthouder van de gemeente Ede – waar zeker vijf seksplekken voor mannen zijn – en interviewde hij verschillende deskundigen. 

Radio Gelderland
‘Anoniem Intiem’ wordt tussen maandag 30 juli en vrijdag 3 augustus om 23.00 uur uitgezonden op Radio Gelderland.

Anoniem Intiem is vanaf zondag 29 juli onder andere te vinden in podcastapps als Apple Podcasts en iTunes. Het laatste deel wordt op vrijdag 3 augustus gepubliceerd. Luisteren is ook mogelijk via de Omroep Gelderland-app. [Radiowereld.NL]

Foto: Pixabay

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email