‘What’s Going On’ nummer 1 in NPO Radio 2 Soul & Jazz Lijst

‘What’s Going On’ van Marvin Gaye is dit jaar de nummer 1 van de ‘Soul & Jazz Lijst’ op NPO Radio 2. De nummer 1 van vorig jaar, ‘(Sittin On) The Dock Of The Bay’, zakt een plek terug naar de tweede positie. ‘Ain’t No Sunshine’ van Bill Withers bezet de derde plek.

'What's Going On' nummer 1 in NPO Radio 2 Soul & Jazz Lijst De hoogste Nederlandse notering is ‘Sorry’ van Kyteman. ‘Uptown Funk’ van Mark Ronson en Bruno Mars is de jongste plaat uit lijst, komend uit 2014.

Top 10
De lijst, samengesteld door Radio 2 met hulp van de luisteraars, werd vrijdag op NPO Radio 2 bekendgemaakt en ziet er als volgt uit:

Marvin Gaye – ‘What’s Going On’
Otis Redding – ‘(Sittin’ On) The Dock Of The Bay’
Bill Withers – ‘Ain’t No Sunshine’
Temptations – ‘Papa Was A Rolling Stone’
Amy Winehouse – ‘Back To Black’
Curtis Mayfield – ‘Move On Up’
Earth Wind & Fire – ‘September’
Gregory Porter – ‘Liquid Spirit’
Mark Ronson ft. Bruno Mars – ‘Uptown Funk’
Kyteman – ‘Sorry’
 
Uitzending
Dit hele weekend hoort de luisteraar tijdens het NPO Radio 2 weekend op zaterdag 14 juli en zondag 15 juli tussen 06.00 en 20.00 uur de NPO Radio 2 Soul en Jazz lijst. Vanaf 20.00 uur zendt NPO Radio 2 live uit vanaf North Sea Jazz Festival. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email