AvroTros wil beelden van voorzitter Ed Nijpels niet verkopen

AvroTros wil de beelden van Ed Nijpels, tevens voorzitter Raad van Toezicht van AvroTros, van het interview waarin Nijpels vertelt over zijn vermeende relatie met de Linda de Mol niet meer verkopen aan andere programma’s.

Op de beelden noemt Nijpels zijn verhouding met Linda de Mol, 35 jaar geleden: ‘Een goed bewaard geheim’. Verder zegt hij: “Mijn eerste relatie in de mediawereld was met Linda de Mol”.

Volgens Shownieuws wil Nijpels nu alles in de doofpot stoppen. Linda de Mol ontkent voorlopig dat ze een relatie heeft gehad met Nijpels: ‘We zijn één keer uit eten geweest

Ed Nijpels is sinds 2013 voorzitter van de RvT en daarvoor ook al voorzitter bij de Tros. Ook was hij gedurende tien jaar samen met Tineke Verburg presentator bij Tros Aktua Export en Tros Aktua Milieu, alsmede presentator Licht op Groen en Nieuwe Natuur. In 1999 stopte hij als tv-presentator. Daarnaast heeft Nijpels nu ook nog tientallen nevenfuncties.

Het hele gesprek is wel terug te vinden op de website van EenVandaag, het programma waarin het interview in eerste instantie te zien was. [Radiowereld.NL]