BN’ers beleven bij SBS6 angstige momenten in rally

In ‘Race tegen de Klok’ kruipen zes BN’ers achter het stuur voor een avontuurlijke autorally op de mooiste en meest uitdagende autoroutes ter wereld. Dit zijn Rico Verhoeven, André Hazes, Jelka van Houten, Olcay Gulsen, Jan Versteegh en Estelle Cruijff.

Zo haalt Rico Verhoeven vreemde toeren uit in Kenia, verdwaalt Jelka van Houten in Japan en beleeft André Hazes angstige momenten in Schotland.

Er is wel een constante tijdsdruk, want hoe sneller ze de route afleggen, hoe meer geld ze kunnen verdienen voor het goede doel. De BN’ers staan er niet alleen voor. Twee co-drivers – bevriende BN’ers, familieleden of vrienden – helpen mee om de race tot een goed einde te brengen.

In elke aflevering staat één BN’er centraal én een bijzondere route ergens op de wereld. De eerste uitzending van ‘Race tegen de klok’ is bij SBS6  tezien vanaf woensdag 22 augustus van 21.30 – 22.30 uur. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten