Documentaire: Achter de schermen bij Jong Oranje bij FOX Sports

FOX Sports-presentator Milan van Dongen heeft tijdens de recente oefentrip van Jong Oranje door Zuid-Amerika een kijkje achter de schermen gekregen. Het resultaat is vastgelegd in de FOX Sports DOC ‘Wij Zijn De Toekomst’, die zaterdagavond direct na de strijd om de Johan Cruijff Schaal is te zien op FOX Sports 1.

Documentaire: Achter de schermen bij Jong Oranje bij FOX Sports Jong Oranje reisde in mei naar Bolivia en Paraguay voor oefenduels tegen de leeftijdsgenoten uit die twee landen. FOX Sports-presentator Milan van Dongen ging mee tijdens de trip en mocht overal bij zijn.

Milan van Dongen: “De voetbalwereld heeft soms het imago gesloten te zijn, maar daar was nu geen sprake van: we waren aanwezig bij alle wedstrijdbesprekingen, teamuitjes en persoonlijke gesprekken.

We zien bijvoorbeeld hoe Guus Til tot aanvoerder wordt benoemd, hoe Langeler met Denzel Dumfries dolt over zijn transfer naar PSV en hoe de bondscoach de spelers op de vingers tikt nadat ze tijdens een gezamenlijke avond uit te ver zijn gegaan.

‘Wij Zijn De Toekomst – Jong Oranje in Zuid-Amerika’ is zaterdag 4 augustus om 20.45 uur te zien op FOX Sports 1. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten