Kees Tol presenteert nieuw trouwprogramma op SBS6

Kees Tol presenteert het nieuwe SBS6-programma ‘In de ban van de trouwring’, waarin een droombruiloft op het spel staat. Hierin gaan zes koppels, onder toeziend oog van presentator Kees Tol, de strijd met elkaar aan. Het winnende koppel krijgt een gratis droombruiloft, met alles erop en eraan.

Kees Tol presenteert nieuw trouwprogramma op SBS6 Drie weken lang wonen de stellen met elkaar in één huis.

Ze krijgen opdrachten om zakgeld te verdienen voor de huwelijksreis, maar hun belangrijkste taak is om met zijn allen een droomhuwelijk samen te stellen met een gerenommeerde weddingplanner.

In diverse stemrondes kunnen de koppels elkaar wegstemmen, en op die manier zelf een stapje dichter bij het altaar komen. Uiteindelijk kan maar één stel die ultieme prijs winnen: een droombruiloft inclusief huwelijksreis.

In de Ban van de Trouwring is vanaf donderdag 11 oktober te zien bij SBS6. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten