Nieuwe tv-commercials voor Het geluid van Qmusic (filmpjes)

Begin augustus is Qmusic gestart met een nieuwe editie van Het geluid. Om dit radiospelletje te promoten is er naast een buitenreclamecampagne ook een campagne op tv gestart. Hiervoor zijn drie nieuwe tv-commercials gemaakt.

De nieuwe campagne brengt een ode aan het spel door terug te blikken op een paar ‘geluiden’ uit het verleden. Op tv zijn dit het openen van een pak hagelslag (2008), gaatjes prikken in een magnetronmaaltijd (2017) en het inklappen van een gevarendriehoek (2007).

Alle drie de tv-commercials beginnen als een spannende film, waardoor het gelijk de aandacht van de kijkers trekt. Aan het einde is Het Geluid van dit jaar te horen.

Opvallend is dat in de tv-commercial niet het nieuwe ochtendprogramma met Mattie Valk en Marieke Elsinga, dat op 3 september begint, wordt gepromoot. Dit in tegenstelling tot de reclamecampagne op straat waar het duo te zien is met Het geluid uit 2008. [Radiowereld.NL]