NPO Radio 4 presenteert: Soundtrack van de Zomer

Op NPO Radio 4 is vrijdag (24 augustus) tussen 14.00 en 16.00 uur de ‘Soundtrack van de Zomer’ te horen. Dit is volgens de radiozender een selectie van de mooiste klassieke zomermuziek. De uitzending vormt de afsluiting van ‘Klassiek viert de zomer’, een project van NPO Radio 4 en NPO 2.

NPO Radio 4 presenteert: Soundtrack van de Zomer In de Soundtrack van de zomer zijn bekende klassiekers terug te vinden, zoals De Zomer uit de Vier jaargetijden van Vivaldi, maar ook Latijns-Amerikaanse muziek en zigeunermuziek.

Het pianoduo Scholtes-Janssens en violist Noa Eyl met zijn zigeunerensemble verzorgen live optredens tijdens de uitzending.

Het programma wordt afgesloten met de ultieme zomermuziek: Summertime van George Gershwin. [Radiowereld.NL]