Robert Feller naar het weekend van Radio 10

Robert Feller keert terug op Radio 10. Vanaf september presenteert de deejay programma’s in het weekend. Daarnaast krijgt ook de vrijdagavond een nieuwe invulling met de ‘Radio 10 Happy Hours’ en de ‘Radio 10 Powermix.”

Robert Feller naar het weekend van Radio 10 Eerder werden al de komst van Gerard Ekdom in de ochtend en het verhuizen van Lex Gaarthuis naar de avond aangekondigd, maar nu heeft het radiostation haar nieuwe programmering helemaal rond.

Robert Feller keert terug op Radio 10 en presenteert iedere zaterdag en zondag een nieuw programma tussen 10.00 en 13.00 uur. Begin juli nam hij nog afscheid van de luisteraars. Silvan Stoet gaat een ochtendshow in het weekend presenteren tussen 07.00 en 10.00 uur.

Het programma ‘Laat met Lex’ is van maandag tot en met donderdag tussen 21.00 en 00.00 uur te horen. Op vrijdagavond luidt Lex Gaarthuis tussen 19.00 en 22.00 uur het weekend in met het programma ‘Radio 10 Happy Hours’. Evenals in ‘Laat met Lex’ staat ook in dit programma de luisteraar centraal. Zij bepalen welke nummers er gedraaid worden.

Dennis Verheugd maakt elke vrijdagavond tussen 22.00 en 00.00 uur de ‘Radio 10 Powermix’: de beste hits en clubclassics in één strakke mix. ‘De Powermix’ is al jaren een begrip en was ruim 13 jaar te horen op Radio 538. Na precies vijf jaar maakt het programma een doorstart met een nieuwe invulling op Radio 10.

Roland Snoeijer, radio director Radio 10: “De programmering van Radio 10 staat als een huis. We hebben een sterk en gevarieerd team, waarmee we luisteraars nog beter kunnen entertainen. We kijken enorm uit naar de start van de nieuwe programma’s en naar gave luisteraarsacties als ‘De Lach van 10’ en de ‘Week van de 90’s Hits’.” [Radiowereld.NL]

Dit is de complete nieuwe programmering: