Zoek
Sluit dit zoekvak.

Tv-zender Insight maakt nieuwe start in Nederland

Nederland krijgt er op 13 september een nieuwe TV-zender bij. Dan start Insight TV, een nieuw entertainment kanaal met veel actiesport, entertainment en lifestyle in de hoogst beschikbare 4K UHD kwaliteit, gericht op millenials (mensen geboren tussen 1980 en 2000).

Tv-zender Insight maakt nieuwe start in Nederland Insight TV wordt officieel gelanceerd in Amsterdam aan de vooravond van de IBC. Dit is een grote internationaal georiënteerde en toonaangevende beurs op het gebied van media, entertainment en technologie.

Insight TV is al te zien via KPN, die dit aanbod onlangs toevoegde aan hun Internet & TV pakket.

Insight TV
Insight TV is een wereldwijd entertainment kanaal met een passie voor het creëren van content die de kijker in aanraking laat komen met verhalen en hen die laat ontdekken. Insight TV zendt per jaar meer dan 200 uur 4K UHD content uit en is beschikbaar in acht verschillende talen.

Insight TV is al beschikbaar in België, Duitsland, Ierland, IJsland, India, Kazakhstan, Oostenrijk, Portugal, Rusland, Slowakije, Spanje, Tsjechië, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Zuid-Korea en Zwitserland. Nederland is het 18e land waar Insight TV gelanceerd wordt. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten