Bart Nolles en Simon Zijlemans nieuwe presentatoren bij RTL 7

De kick-off van de groepsfase voor de UEFA Europa League 2018-2019 is donderdagavond live te zien bij RTL 7. Het team is volledig vernieuwd en de Europese competitie wordt vanaf dit seizoen gepresenteerd door Bart Nolles en Simon Zijlemans.

Bart presenteerde afgelopen zomer bij RTL 7 het dagelijkse programma ‘Tour du Jour’ en verzorgde eerder de presentatie bij voetbal, darts en boksen.

Simon is sinds 2014 als verslaggever verbonden aan het ‘Voetbal Inside’ platform. Hierbinnen was hij onder andere het gezicht van ‘Speler van de Week’. Hij debuteerde afgelopen augustus als presentator tijdens de kwalificatiewedstrijden van de UEFA Europa League.

Vanaf 18.00 uur neemt het nieuwe duo plaats aan desk met vaste analist Jan Boskamp. Naast de oud-voetballer en trainer is ook Mario Been aanwezig. Been was in het seizoen 2016-2017 naast Dick Advocaat assistent-trainer van Fenerbahce.

De Turkse ploeg, die inmiddels onder leiding staat van de Nederlander Philip Cocu, neemt het vanaf 21.00 uur op tegen Dinamo Zagreb. De eerste live wedstrijd van de avond is te zien vanaf 18.55 uur.

In het Stade Velodrome staat Olympique Marseille tegenover Eintracht Frankfurt. Alle ins en outs rondom de wedstrijd tussen Olympique Marseille en Eintracht Frankfurt komen van verslaggever Marcel Maijer. [Radiowereld.NL]