BnnVara-serie ‘Klem’ krijgt derde seizoen

De spannende dramaserie ‘Klem’, met in de hoofdrollen Barry Atsma, Jacob Derwig en Georgina Verbaan, krijgt een derde seizoen. De opnames van het nieuwe seizoen staan in 2019 gepland, wanneer deze wordt uitgezonden is nog niet bekend. Het tweede seizoen is nu te zien op donderdagavond om 20.35 uur op NPO 1.

BnnVara-serie 'Klem' krijgt derde seizoen KLEM vertelt hoe het leven van de keurige weduwnaar en hoge belastingambtenaar Hugo (Atsma) verstrengeld raakt met dat van de beruchte crimineel Marius (Derwig) en zijn vrouw Kitty (Verbaan), omdat hun dochters hartsvriendinnen zijn.

 In het tweede seizoen proberen ze hun gezamenlijke verleden te begraven. Maar al snel krijgen ze te maken met de FIOD, malafide accountants, ontsporende gezinsbeslommeringen en de lange arm van de Amsterdamse onderwereld. [Radiowereld.NL]