Groot Nieuws Radio vervangt 1008 AM voor satelliet

Groot Nieuws Radio is toegevoegd aan het zenderpakket van Joyne. Daarmee is het commerciële radiostation vanaf nu in heel Europa te ontvangen via de satelliet. Klanten van Joyne kunnen afstemmen op het christelijke radiostation door middel van een satellietontvanger en schotelset.

Groot Nieuws Radio vervangt 1008 AM voor satelliet Groot Nieuws Radio kiest ervoor om op verschillende uitzendkanalen aanwezig te zijn om de boodschap van het evangelie te verspreiden.

“We zijn blij dat we toegevoegd zijn aan het pakket bij Joyne. Het gebruik van een schotel is een goede oplossing voor mensen die beperkte toegang hebben tot internet, bijv. in de buitengebieden of elders in Europa”, aldus Directeur Wilfred Hardeman.

Naast de satelliet is Groot Nieuws Radio ook te ontvangen via DAB+ en online. Daarnaast geven verschillende providers Groot Nieuws Radio door via interactieve televisie. De uitzending via de middengolf, via 1008 AM, stopt aan het eind van dit jaar. [Radiowereld.NL]