WK-race Herlings in Assen live bij de NOS

De middaguitzending van Studio Sport begint zondag even na 13.00 uur. De NOS is dan live in Assen, waar motocrosser Jeffrey Herlings zijn eerste wereldtitel in de MXGP voor het grijpen heeft. De eerste manche (14.15 uur) in de koningsklasse is live te volgen op NPO 1 en via flitsen op NPO Radio 1.

WK-race Herlings in Assen live bij de NOS Mocht het wereldkampioenschap nog niet beslist zijn, dan is ook manche 2 (17.10) rechtstreeks te zien.

’s Middags schakelt de NOS naar Spanje, voor de laatste etappe van de Vuelta. Ook is er aandacht voor het WK roeien in Bulgarije, waar de Nederlandse roeitop zich mengt in de strijd om de wereldtitels.

Daarnaast zijn er beelden van de KLM Open op de baan van The Dutch in het Gelderse Spijk, volgt de NOS de Davis Cup-wedstrijd tussen Nederland en Canada en in de paardensport is er aandacht voor de kür op muziek vanuit Tryon in de VS. De Formule 1 strijkt neer in Singapore en in de Eredivisie staat de topper AZ – Feyenoord op het programma. [Radiowereld.NL]