Omroep Gelderland start in november met nieuwe Gelderse Top 100

Radio Gelderland presenteert dit jaar voor de twaalfde keer ‘De Gelderse Top100’. Op zaterdag 3 november is de complete lijst te horen tussen 07.00 en 16.00 uur. Stemmen voor de ‘Gelderse Top 100’ kan tot maandag 22 oktober 15.40 uur!

Omroep Gelderland start in november met nieuwe Gelderse Top 100 Op de site staan honderden nummers van bekende Gelderse artiesten zoals Boh Foi Toch, Arne Jansen, Frank Boeijen, Hank the Knife & The Jets, Sieneke en Normaal.

Daarnaast maken nieuwkomers en aanstormend talent kans op een plek in de lijst, want de kiezer bepaalt. Stemmen kan tot en met 22 oktober 15.40 uur.

Op zaterdag 3 november wordt de Gelderse Top 100 uitgezonden vanuit het Mediacafé van Omroep Gelderland. Gedurende de dag vinden er liveoptredens plaats van Gelderse artiesten. De speciale uitzending van de Gelderse Top 100 is dan ook te volgen op TV Gelderland. De presentatie is in handen van Bastiaan Boog, Jan de Hoop, Marcel Vermeer en Eric van den Berg. [Radiowereld.NL]