Radio 10 komt met kortere tv-commercial Gerard Ekdom (filmpje)

De promotie voor de nieuwe ochtendshow van Gerard Ekdom op Radio 10 is een nieuwe fase ingegaan. Sinds kort is er op televisie een kortere commercial te zien. Opnieuw is een jonge Gerard te zien met een meisje dat verliefd op hem is.

Radio 10 komt met kortere tv-commercial Gerard Ekdom (filmpje) Dit keer vraagt het meisje Gerard voor zijn ouderlijk huis of zij z’n nummer mag hebben.

Hierop geeft een naïeve Gerard zijn huisnummer dat toevallig 10 blijkt te zijn.

Gerard Ekdom is sinds eind augustus op Radio 10 te horen. Dat ging al gelijk met een flinke portie publiciteit. Zo begon hij een week eerder dan gepland. Tegelijkertijd werd er een promotiecampagne gestart met een commercial op tv, reclameposters op straat en advertenties in tijdschriften en kranten.

De uitgebreide campagne heeft zijn uitwerking niet gemist, want het marktaandeel van Radio 10 is in de ochtend flink gestegen. [Radiowereld.NL]