Radio 10 laat luisteraars weer meer lachen

Deze hele maand is ‘een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd’ het motto van Radio 10. De radiozender start weer met een nieuwe editie van het radiospel ‘De Lach van 10’, waarin de lach van een bekend persoon moet worden geraden.

Radio 10 laat luisteraars weer meer lachen ‘De Lach van 10’ is tot en met vrijdag 26 oktober iedere werkdag tussen 07.00 uur en 19.00 uur te horen op Radio 10.

De jackpot van ‘de Lach’ is gestart met 1.000 euro en wordt bij ieder fout antwoord met 100 verhoogd.

Meest aanstekelijke lach
Vorig jaar startte Radio 10 een zoektocht naar de bekende Nederlander met de meest aanstekelijke lach. Presentatrice Loretta Schrijver werd unaniem gekozen door de luisteraars en verrast met de award voor ‘Aanstekelijkste Lach van Nederland’.

Dit jaar start de zender opnieuw een zoektocht naar de meest aanstekelijke lach. Voor deze nieuwe editie kunnen luisteraars zichzelf of iemand anders nomineren door een video van zijn of haar hilarische lach in te sturen. Van 15 tot 19 oktober kan er gestemd worden op de tien finalisten en op woensdag 24 oktober wordt de winnaar met meest aanstekelijke lach bekendgemaakt. [Radiowereld.NL]