Inzamelingsactie Den Haag FM levert 14.228 kado’s op voor kinderen

De grote inzamelingsactie van Den Haag FM voor de Stichting Sintvoorieder1 heeft ruim 14.000 kado’s opgeleverd. “Een ongelooflijk mooi aantal”, aldus Den Haag FM. “Dit hadden we vooraf niet durven dromen.” De stichting verspreidt de kado’s op 5 december onder kinderen in tehuizen, opvangcentra en bij voedselbanken.

Inwoners, bedrijven, organisaties, verenigingen,  stichtingen en politieke partijen in Den Haag doneerden afgelopen week massaal kado’s.

De Haagse stadsomroep Den Haag FM zond de week elke dag live uit op radio en televisie vanuit Parkroad Café in Den Haag, waar iedereen zijn kado live in de uitzending kon komen doneren. Burgemeester Pauline Krikke opende de actieweek maandagochtend.

Foto: Richard Mulder/Den Haag FM

Sindsdien was het een komen en gaan van mensen die kado’s kwamen brengen. We hebben een aantal keren met tranen in onze ogen gestaan als er weer een gulle gever langskwam”, vertelt stationmanager Gerard van den IJssel.

De grootste donatie kwam van een bedrijf dat anoniem wil blijven en ruim 2.700 kado’s overhandigde. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email