NOC*NSF Sportgala ook dit jaar live bij NOS

De NOS zendt woensdag 19 december vanuit AFAS Live in Amsterdam het jaarlijkse NOS NOC*NSF Sportgala uit. Daar wordt dan de sportman, sportvrouw en sportploeg van het jaar bekendgemaakt. De genomineerden voor de prijzen worden zondag 2 december bekendgemaakt

NOC*NSF Sportgala ook dit jaar live bij NOS Ook de paralympische sporter en de coach van het jaar worden traditiegetrouw tijdens het gala bekendgemaakt, net als de winnaars van de Young Talent Award en van de Fanny Blankers Koen-carrièreprijs. Ook wordt op het Sportgala de Zapp Sporter van het jaar bekendgemaakt. Met deze prijs kiezen jonge sportfans hun sporter van het jaar.

De genomineerden voor de prijzen worden zondagavond 2 december om 18 uur bekendgemaakt in NOS Studio Sport op NPO 1.

Het gala wordt gepresenteerd door Tom Egbers en Dione de Graaff. Sjoerd van Ramshorst ontvangt de feestelijk geklede sporters op de rode loper en tekent in de zaal hun ervaringen op. Een speciale rol is ook dit jaar weggelegd voor cabaretier Dolf Jansen, terwijl Peter Heerschop, het afgelopen sportjaar humoristisch afsluit.

NPO Radio 1
Ook ‘Langs de Lijn & Omstreken‘ komt 19 december vanuit AFAS Live. Via de social mediakanalen biedt de NOS een uniek kijkje backstage bij het Sportgala vanaf 20.30. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email