Paul de Leeuw presenteert de achtste editie Knoop Gala

Het Knoop Gala wordt ook dit jaar weer gepresenteerd door Paul de Leeuw. Dit is een gala waar muzikale talenten met een verstandelijke beperking in de spotlights staan. Het Knoop Gala wordt op 22 december voor de achtste keer uitgezonden.

Gedurende deze speciale avond zingen en/of spelen zij samen met grote Nederlandse artiesten. Dit jaar zijn dat Nick en Simon, Trijntje Oosterhuis, Og3ne, Broederliefde en Roxeanne Hazes met het Metropole Orkest.

Paul de Leeuw presenteert wederom deze bijzondere avond in het Koninklijk Theater Carré te Amsterdam. En Dieuwertje Blok brengt weer verslag uit vanuit de Greenroom. De opnames vinden plaats op dinsdag 11 december. [Radiowereld.NL]

Foto: Knoopgala 2017/NTR

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email