Radio 2 Top 2000 Stemweek start zaterdag; hier stopt de stembus

Vanaf zaterdag (1 december) kan iedereen weer stemmen op zijn of haar favoriete nummers voor de Top 2000. Een week lang trekt NPO Radio 2 tijdens de Top 2000 Stemweek het land in met de ‘Stembus.’

Radio 2 Top 2000 Stemweek start zaterdag; hier stopt de stembus Luisteraars kunnen tot en met vrijdag 7 december 20.00 uur hun muzieklijstjes inleveren. Zij kunnen minimaal 5 en maximaal 35 nummers aandragen, geheel naar eigen keuze.

Dat kan via de website of app van het radiostation, maar ook bij de speciale Stembus die met Wouter van der Goes en Frank van ’t Hof door het land rijdt.

Van Utrecht naar Bruchem
De eerste halte is Utrecht, waar tijdens ‘Spijker met Koppen’ tussen 12 en 14 uur het startschot wordt gegeven voor de Stemweek.

Zaterdagavond staat de bus in Emmen, zondagavond in Schagen. Maandagochtend wordt Joure aangedaan, waarna de bus ’s avonds in Scheveningen staat. De rest van de week staat de bus in Leiden, Maastricht, Roermond, Raalte, Deventer, Breda en Bruchem.

Radio vanuit de bus
Jan-Willem Roodbeen en Jeroen Kijk in de Vegte presenteren de ochtendshow komende week live vanuit de stembus. Wouter en Frank presenteren daarnaast ‘Wout2Day’ ’s avonds live vanuit de bus.

Vrijdagavond (7 december) om 19 uur sluit de stemweek en wordt de top 10 bekendgemaakt. De volledige Top 2000 van 2018 wordt op 19 december onthuld.

Vorig jaar stond ‘Bohemian Rhapsody’ van Queen op één, gevolgd door ‘Hotel California’ van The Eagles en ‘Stairway To Heaven’ van Led Zeppelin.

De Top 2000 is traditiegetrouw weer vanaf eerste kerstdag tot en met oudjaarsavond te horen op NPO Radio 2. [Radiowereld.NL]

Foto: Jan-Willem Schram/NPO Radio 2

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email