Reallifesoap André Hazes krijgt vervolg bij SBS6

André Hazes komt terug met een nieuwe serie van André Hazes: ik haal alles uit het leven, te zien vanaf woensdag 21 november om 20.30 uur bij SBS6. De zanger en zijn vriendin Monique, kleine André en al hun vrienden worden gevolgd bij alle hoogte- en dieptepunten in hun roerige levens.

Reallifesoap André Hazes krijgt vervolg bij SBS6 In het tweede seizoen van de reallifesoap “André Hazes: ik haal alles uit het leven” die dit voorjaar te zien was bij SBS6 zag de kijker hoe André in zijn werk succes na succes vierde, maar daar privé een hoge prijs voor moest betalen.

Zijn relatie met Monique kwam onder grote druk te staan en de twee gingen zelfs even uit elkaar. En net toen die breuk was gelijmd, moest André op doktersadvies noodgedwongen zijn werk en carrière helemaal stil leggen. Nederland volgde het stel op de voet en leefde mee met het gezin.

In deze derde reeks zien we hoe André zijn leven weer oppakt. Wat is er veranderd? Gaat hij rustiger aan doen en meer tijd in zijn gezin steken? Kan dat eigenlijk wel, net nu hij zijn plek aan de top heeft veroverd en nog zoveel dromen heeft? Er staan belangrijke dingen te gebeuren.

Behalve tijdens de verhuizing naar een nieuw huis met alles wat daarbij komt kijken, zien we hem bij de promotour van zijn nieuwe album door Nederland en België en bij bijzondere optredens op Curaçao, Antwerpen en in de PI Vught. Natuurlijk volgen de camera’s hem ook tijdens de uitverkochte concertreeks in Ahoy. [Radiowereld.NL]
Foto: SBS

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email