Zoek
Sluit dit zoekvak.

Hierrr met je rekening terug op Radio 538

Het is inmiddels een nieuwjaartraditie geworden: Het betalen van rekeningen van luisteraars door Radio 538. Zo ook dit jaar weer. Vanaf maandag (7 januari) is het dan ook weer “Hierrr met je rekening” op de landelijke zender.

Hierrr met je rekening terug op Radio 538 Na de dure decembermaand betaalt 538 de komende weken in ieder radioprogramma tussen 07 en 19 uur een rekening van één van haar luisteraars.

Via de website van 538 kunnen rekeningen worden ingestuurd. Maar Radio 538 kiest alleen rekeningen als er een leuk, ontroerend of emotioneel verhaal achter zit.

In ieder programma noemt de 538-deejay een naam van één van de inzenders. Wanneer deze binnen een kwartier naar de studio belt, wordt de rekening betaald. Indien deze persoon niet binnen een kwartier heeft gebeld, gaat de aasgierenlijn open en krijgen andere luisteraars de kans om de rekening te claimen. De eerste luisteraar die in de uitzending komt, wint dan het geldbedrag.

Op vrijdagavond geeft Wietze de Jager tevens een reis voor twee personen naar Bulgarije weg.

Vorig jaar betaalde 538 onder andere de kosten voor de productie van een carnavalskraker, 30 tandartsbezoekjes, een meet & greet met Arnold Schwarzenegger, een onderkomen voor meelwormen en de vliegtickets voor de zusjes van skeletonster Kimberley Bos om haar aan te moedigen tijdens de Olympische Spelen. [Radiowereld.NL]