Zilveren RadioSter Man voor Bram Krikke (Slam)

In de categorie ‘Zilveren RadioSter Man’ heeft Bram Krikke (Slam) dit jaar de ‘Zilveren RadioSter Man’ gekregen. De prijs werd uitgereikt door Carolien Borgers van NPO Radio 2. Andere genomineerden waren Edwin Evers (Radio 538) en Wilfred Genee (BNR Nieuwsradio).

Bram Krikke kreeg eerder op de avond ook al de Marconi Award voor ‘Aanstormend Talent’.

Dat Bram Krikke zijn succes nu al weet te verzilveren bij zowel de vakjury (Marconi Award voor Aanstormend Talent) als het grote publiek (Zilveren RadioSter) is bijzonder.

Foto: Joel Freijhof
“Wow, die had ik niet aan zien komen
”, reageert een enthousiaste Bram Krikke. “Het is natuurlijk heel uniek dat iemand als ik, die eigenlijk net komt kijken in de radiowereld, deze prijzen wint. Ik heb veel respect voor radiocollega’s Edwin Evers en Wilfred Genee, dit is echt een enorme eer dat het publiek mij heeft gekozen tot de Beste Radioman van Nederland!”.

Anton van Lieshout, Station Director Slam; “Hij flikt het gewoon. Pas vijftien maanden op de radio en nu al de Zilveren RadioSter in de pocket. Super! Ook voor Slam de ultieme aanmoediging om talenten te blijven spotten en een plek op de Nederlandse radio te geven.” [Radiowereld.NL]