Zoek
Sluit dit zoekvak.

House Top 1000 ook dit jaar op Wild FM Hitradio

Ook dit jaar is de House Top 1000 te horen op het regionale radiostation Wild FM Hitradio. Tijdens het lange Paasweekend komen de 1000 beste houseplaten ooit gemaakt weer voorbij. En het belooft een speciale editie te worden, want het is namelijk de 10e keer dat de lijst wordt uitgezonden.

House Top 1000 ook dit jaar op Wild FM Hitradio Vorig jaar vond de House Top 1000 nieuw onderdak bij Wild FM Hitradio, nadat het eerder werd uitgezonden op het ter ziele gegane Fresh FM.

Omdat de samenwerking met Wild vrij laat stond stand kwam, was er weinig tijd om te stemmen. Nu is besloten om de samenwerking met Wild FM voort te zetten, waardoor er meer tijd is voor de voorbereiding.

Omdat Pinksteren dit jaar laat valt, is besloten om de House Top 1000 tijdens het lange passweekend uit te zenden. De lijst begint dan op vrijdag 19 april om 10 uur. De 83 uur durende marathonuitzending eindigt dan met de nummer 1 die op maandag 22 april even voor 21 uur gedraaid wordt.

Vorig jaar stond “Plastic Dreams” van Jaydee opnieuw op de eerste plaats, gevolgd door “Age of love” van Age of love. “Don’t you want me” van Felix completeerde de top 3. Wie er dit jaar op 1 staat is nog niet bekend. Vanaf zaterdag 30 maart kan er weer gestemd worden voor de lijst. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten