Zoek
Sluit dit zoekvak.

Peter van der Vorst presenteert weer ‘Married At First Sight’

Peter van der Vorst presenteert vanaf april het vierde seizoen van ‘Married At First Sight’. Dit jaar heeft zich een recordaantal hetero- en homoseksuele mannen en vrouwen hiervoor aangemeld. Maar liefst 1500 mensen leggen hun liefdeslot in handen van een nieuw team van experts.

Na uitgebreide screenings, op basis van wetenschappelijk onderzoek, stappen de vijf beste matches, zonder elkaar ooit gezien of gesproken te hebben, in het huwelijksbootje.

Geven de koppels elkaar volmondig het jawoord of lijkt het huwelijk bij de eerste blik gedoemd te mislukken? ‘Married At First Sight’ is vanaf zondag 7 april, 10 weken lang te zien om 20.00 uur bij RTL 4.

Ook dit seizoen gaan de stellen op huwelijksreis en duurt het experiment nog voort wanneer ze terugkeren en het dagelijks leven weer begint. Na een aantal weken vol ups en downs, vakantiee en samenwonen, is het tijd voor de spannende ontknoping: Is het de perfecte match, of gaan de ringen af en wordt het huwelijk ontbonden? [Radiowereld.NL]

Foto: Roland J.Reinders / RTL

Gerelateerde berichten