Anoûl Hendriks stapt over van Radio 538 naar Slam

Anoûl Hendriks stapt over van Radio 538 naar Slam. Per 1 juli gaat de 22 jarige deejay op zaterdag en zondag tussen 12:00 en 15:00 uur zijn eigen programma presenteren, ook wordt hij vaste invaller op Slam.

Met het vertrek van Jordi Warners neemt Dimitris Kops per 27 mei maandag tot en met donderdag van 13:00 tot 16:00 uur voor zijn rekening. Hij zal tevens in het weekend tussen 15:00 en 18:00 uur te horen blijven op Slam.

Anoûl: “Roze en blauw zijn mijn nieuwe clubkleuren! Wat heb ik zin om te gaan knallen bij Slam. Na jaren lol met de nachtbrakers van Nederland gaat het wennen worden om vóór 14:00 mijn bed uit te komen. We gaan het leuk hebben.

Naast de komst van Anoûl en de doorstroom van Dimitris krijgt ook de avondprogrammering een wijziging op Slam. Per 1 juni gaat het programma van Harm & Kees (22:00 – 00:00 uur) van Harm den Besten en Kees Dorresteijn over op Slam non-stop.

“Anoûl Hendriks is een talent met kennis van dancemuziek en veel passie voor radio. Daarnaast brengt hij veel enthousiasme en energie met zich mee, eigenschappen die perfect passen bij de identiteit van Slam. We kijken uit naar zijn komst”, aldus Anton van Lieshout, station director bij Slam.

Over Anoul Hendriks
Anoûl Hendriks begon bij de lokale omroep N1 in Nijmegen wat tegenwoordig RN7 heet. In 2014 deed Anoûl mee aan BNN University. De deejay was in de tijd daarna onder andere werkzaam bij KXRadio en 3FM. De afgelopen twee jaar was hij in de nacht te horen op Radio 538. [Radiowereld.NL]
Foto: Slam