FOX-zenders blijven toch gewoon te zien bij KPN

De tv-zenders van Disney / FOX Networks Group blijven ook na 1 juni 2019 nog beschikbaar voor de klanten van KPN, Telfort en XS4ALL. Het gaat om FOX TV, National Geographic, Disney Channel, 24Kitchen, BabyTV en NatGeoWild.

FOX-zenders blijven toch gewoon te zien bij KPN KPN heeft het onderhandelingsspel met FOX over de rug van de media heel hoog uitgespeeld. De tv-aanbieder had al haar klanten al geinformeerd te stoppen met de doorgifte van de kanalen.

KPN zegt zich nu altijd hard te maken voor het beste TV-aanbod voor zijn klanten. KPN: “Daarbij zijn we ook afhankelijk van de afspraken die we kunnen maken met content partijen. Ook met Disney en FOX Networks Group hebben we de afgelopen tijd gesprekken gevoerd en we zijn verheugd klanten nu te kunnen informeren dat de zenders beschikbaar blijven.”

Nieuwe zenders
Recent is het zenderaanbod voor klanten uitgebreid met Love Nature, TV538, RTL Television (HD), Star Vijay en Star Bharat. Klanten van KPN met het duurdere Pluspakket hebben twee nieuwe zenders gekregen, 100%NL TV en Stingray Classica.

Verwijderd
Uiteraard heeft KPN ook diverse tv-zenders verwijderd. Disney Junior, Wildhitz, Antena 3 en Zing zijn voortaan niet meer te zien bij KPN. [Radiowereld.NL]