Winnaars derde kwalificatieronde Gouden Televizier-Ring 2019

De derde vijf tv-programma’s die kans maken op de ‘Gouden Televizier-Ring 2019’ zijn bekendgemaakt. In de derde kwalificatieronde kon alleen worden gestemd op programma’s die werden uitgezonden tussen maart 2019 en juni 2019.

Winnaars derde kwalificatieronde Gouden Televizier-Ring 2019 In alfabetische volgorde zijn in de derde kwalificatieronde de meeste stemmen uitgebracht op:

  •     Blauw bloed (Eo)
  •     De luizenmoeder (AvroTros)
  •     Ellie op patrouille (AvroTros)
  •     Project Rembrandt (Ntr)
  •     Urk! (SBS6)

Hoe nu verder?
De vijf winnaars worden nu toegevoegd aan de lijst met de tien winnaars van de vorige twee kwalificatierondes, deze en deze.

In juli volgt nog een kwalificatieronde van ieder 5 genomineerden. Eind augustus is het tijd voor de grote Gouden Televizier-Ring verkiezing. Dan maakt het blad ook haar genomineerden bekend. In totaal zijn er dan 25 kanshebbers.

Geen publieksprijs!
Omdat het tv-blad zelf ook invloed wil hebben op de tv-prijzen heeft de redactie van dit blad net als voorgaande jaren weer wildcards in het leven geroepen. Hierdoor staan er straks uiteindelijk 25 titels op de definitieve selectielijst van de Ring in het jaar 2019.

Veel bekende Nederlanders denken nog steeds dat het een objectieve publieksprijs is, maar dat klopt niet. De laatste vijf genomineerden worden door de redactie van Televizier gekozen en niet door het publiek. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten