Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Intocht Vierdaagse bij zeven regionale omroepen op tv

Omroep Gelderland doet ook dit jaar weer rechtstreeks verslag van de intocht van de 103de Nijmeegse Vierdaagse. Op vrijdag 19 juli worden de wandelaars na vier zware wandeldagen met open armen onthaald op de Via Gladiola om hun kruisje in ontvangst te nemen.

Omroep Gelderland doet van 14.00 uur tot en met 18.00 uur live verslag van deze binnenkomst. De intocht is live te volgen via Radio en TV Gelderland.

Intocht bij regionale omroepen
Ook dit jaar slaat Omroep Gelderland tijdens de Vierdaagse de handen ineen met andere regionale omroepen. Zo is de intocht niet alleen live te zien bij TV Gelderland, maar ook op zes andere regionale omroepen. Dit zijn dit jaar naast GLD: Omroep Brabant, NH, RTV Oost, RTV Utrecht, Omroep West en RTV Drenthe.

Herhaling
Op zaterdag 20 juli herhaalt TV Gelderland de uitzending nogmaals tussen 13.00 uur en 17.00 uur. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten