Kermis FM weer van start in Tilburg

Tijdens de Tilburgse Kermis is ook dit jaar de evenementenzender Kermis FM in de lucht. Tot en met zondag 28 juli komen weer veel bekende namen uit de radiowereld langs in de studio om een gastprogramma te maken.

Kermis FM weer van start in Tilburg Vrijdag vanaf 15 uur zijn bijvoorbeeld Kees Dorresteijn (ex-Slam!), Thomas van Groningen (BNR) en Michiel Jurrjens (Slam!) te horen.

Zaterdag komen Gert-Jan van Ackooij (Slam!), Frank van ’t Hof (NPO Radio 2), Bary Brand (Radio Royaal) en Bas Menting langs.

De rest van de week staan onder andere Barry Paf (100% NL), Domien Verschuuren (Qmusic), Rob Janssen (3FM), Mart Meijer (538), Lindo Duvall (Radio Veronica), Desmond Baidjoe (538), Amber Brantsen (NPO Radio 1) Edwin Noorlander (538), Giel Beelen (Radio Veronica), Lars Boele, Robin Leféber (Grand Prix Radio) en Jan Paul Grootentraast in de programmering.

Naast bekende namen zijn er ook een flink aantal nieuwe talenten te horen. Het is dit jaar voor de tiende keer dat Kermis FM in de lucht is.

Kermis FM is in Tilburg te ontvangen op 105.9 FM, alsmede in Midden- en Zuidoost-Brabant via het DAB+-netwerk van MTVNL. De programma’s worden dit jaar echter niet live uitgezonden door Omroep Tilburg. Wel zendt de omroep enkele tv-programma’s uit. Lokale Omroep Goirle gaat de programma’s wel grotendeels uitzenden op tv. [Radiowereld.NL]