Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Timur krijgt het aan de stok met boze Radio 2 luisteraar (filmpje)

Timur Perlin, deejay van NPO Radio 2, is de meest vergevingsgezinde deejay van Nederland. Hij haalt in ‘De Timur Timur Show’ dan ook elke week een geblokkeerde luisteraar van de zwarte lijst, maar deze week loopt dat een beetje anders…

Luisteraar Dave was door verschillende deejays op de zogeheten ‘zwarte lijst’ geplaatst vanwege de ‘nare taal’ die hij met enige regelmaat richting de studio appt.

Volgens Timur Perlin verdient iedereen echter een tweede kans en daarom heeft hij de radiovergevingsdienst in het leven geroepen.

Timur belde Dave daarom afgelopen weekend op om een verzoeningspoging te doen, maar die zat hier overduidelijk niet op te wachten. Sterker nog: de boze luisteraar begreep niet eens waarom hij op de zwarte lijst staat.

Ik sta hier wel een beetje van te kijken, maar misschien is het zelfbeeld van de heren en dames niet al te sterk en moet dat worden gecompenseerd door een beetje staatshoofdengedrag”, aldus de 58-jarige Dave uit Amsterdam.

Van verzoening komt in het onderstaande gesprek dan ook héél weinig terecht. [Radiowereld.NL]

Bekijk hier de beelden

‘De Timur Timur Show’ is elke zaterdag- en zondagochtend te horen van 09:00 tot 12:00 uur op NPO Radio 2. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten