Grand Prix Radio dit weekend in de ether in Spa België

Grand Prix Radio is vanaf donderdagmiddag in de ether te ontvangen in Spa België in verband met het Formule 1 weekend. Het radiostation gaat uitzenden op 92.0 FM. Grand Prix Radio zendt onder andere het racecommentaar van Olav Mol live uit. Dit is vooral handig voor bezoekers op het circuit.

Grand Prix Radio dit weekend in de ether in Spa België Op Grand Prix Radio, een initiatief van Formule 1-commentator Olav Mol en voormalig Veronica en Radio 10-deejay Alexander Stevens, zijn 24 uur per dag de danceable hits & classics te horen, afgewisseld met (autosport)nieuws.

DAB+
Naast FM zendt Grand Prix Radio ook uit via DAB+ op en om het circuit van Spa. De uitzendingen worden doorgegeven via een zogenaamd ‘IFB’ multiplex. Op dit netwerk is ook de live verslaggeving van verschillende (internationale) tv-stations te ontvangen, waaronder ook Ziggo Sport. [Radiowereld.NL]