Win met de Zin vanaf volgende week terug op Radio 538

Radio 538 start maandag (2 september) met een nieuwe editie van “Win met de zin”. Het concept is simpel: Vier stemmen zeggen de zin “Win Met De Zin”. Wie de vier stemmen goed weet te raden wint de jackpot.

Win met de Zin vanaf volgende week terug op Radio 538 Win met de Zin wordt gedurende vier weken elke werkdag tussen 7 en 19 uur ieder uur gespeeld op Radio 538. In de weekenden wordt het spel niet gespeeld.

De eerste opgave van Win met de Zin is al gelijk 5.000 euro waard. Elke keer dat de juiste vier namen niet worden geraden wordt de jackpot verhoogd met 250 euro. Zodra er een winnaar is, start gelijk een nieuwe opgave die eveneens al gelijk 5.000 euro waard is.

Jackpot verdubbeld tijdens winnen in de ochtendshow
Wie tijdens de 538 Ochtendshow met Frank Dane het juiste antwoord geeft, wint de verdubbelde jackpot. Het maximale bedrag dat te winnen valt is 100.000 euro. Hier wordt nog wel de kansspelbelasting afgehaald.

Nieuw is dat wie mee wil doen aan ‘Win met de Zin’ zich moet aanmelden via de 538 app. Dat kan via de grote paarse knop. Uit alle aanmeldingen selecteert Radio 538 elke dag een aantal kandidaten die worden gebeld om die dag mee te spelen. Bovendien moet iedereen die mee wil spelen zich vanaf maandag elke dag opnieuw aanmelden.

Hint van de jury
Wie zich minstens twee dagen achter elkaar aanmeldt loopt kans om een hint te krijgen van de jury via een pushbericht, waardoor er een grotere kans is om het juiste antwoord te geven.

Het is inmiddels al de zevende editie van Win met de zin. Vorig jaar werd gedurende meerdere spelronden ruim 87.000 euro weggeven. Het hoogste bedrag won Maikel uit het Limburgse Baexem, die 36.000 euro opstreek. Dit is overigens niet het hoogste bedrag dat ooit bij Win met de Zin is gewonnen, want in 2016 liep de jackpot op naar 63.000 euro.

De actuele tussenstand van de jackpot van ‘Win met de Zin’ werd de afgelopen jaren getoond op grote digitale reclamemasten langs de snelwegen en op reclameborden in de grote steden. [Radiowereld.NL]
Foto: Radio.NL