Wouter van der Goes komt met podcast De Derde Kamer

Wouter van der Goes komt vanaf september met de nieuwe podcast ‘De Derde Kamer’. Dan praat hij iedere week met NOS politiek verslaggever Lars Geerts over alle perikelen in Den Haag.

Wouter van der Goes komt met podcast De Derde Kamer De Ombudsman heeft recentelijk laten weten dat politiek versimpeld moet worden, zodat het begrijpelijk is voor iedereen. Kro-Ncrv en Radio 2 spelen hierop in met een nieuwe podcast ‘De Derde Kamer’.

Wouter van der Goes praat elke week met NOS politiek verslaggever Lars Geerts over de perikelen in Den Haag. Ze praten over actuele, politieke onderwerpen op zo’n manier dat iedereen eindelijk snapt wat er in politiek Den Haag gebeurt.  In ‘De Derde Kamer’ wordt alles wél duidelijk.

Wouter van der Goes: “Ik vind politiek leuk. Maar kom op, het is soms niet te volgen. Het is een tijd waarin politiek steeds meer lijkt te draaien om oneliners en waarin politici lijnrecht tegenover elkaar lijken te staan. Niet iedereen weet precies waar het over gaat, maar iedereen heeft er wél een mening over. Maar wat betekent het politieke nieuws eigenlijk echt voor de luisteraar? Dat zoek ik uit. Die steen komt boven!” [Radiowereld.NL]
Foto: Stijn Ghijsen/Kro/Ncrv

Gerelateerde berichten