Gerard Ekdom maakt ochtendshow met tolk gebarentaal op SBS6

De Radio 10-ochtendshow ‘Ekdom in de Morgen’ is maandag 23 september ook te volgen voor doven en slechthorenden. Op deze Internationale Dag van Gebarentalen vertaalt een tolk de hele uitzending naar de Nederlandse gebarentaal.

Gerard Ekdom maakt ochtendshow met tolk gebarentaal op SBS6 Niet alleen de teksten van Gerard Ekdom, maar ook de muziek en jingles worden vertolkt.

De speciale uitzending van ‘Ekdom in de Morgen’ is niet alleen op de radio te horen maar ook tussen 06.00 uur en 10.00 uur te zien op SBS6.

Gerard Ekdom, deejay Radio 10: “Muziek is m’n leven, ik kan het me gelukkig niet voorstellen hoe het is om slecht of helemaal niet te kunnen horen. Door de uitzending visueel te maken voor doven en slechthorenden hoop ik dat zij op deze manier de sfeer van onze uitzending en het gevoel bij de muziek kunnen ervaren.” [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten