Mattie en Marieke regelen huwelijk in een week op Qmusic

[Update] Waar anderen vaak minimaal een jaar over doen, gaan Qmusic deejays Mattie Valk en Marieke Elsinga in een week uit de grond stampen. Twee luisteraars krijgen een geheel verzorgd huwelijk met Mattie en Marieke als weddingplanners.

Mattie en Marieke regelen huwelijk in een week op Qmusic Luisteraars die willen trouwen kunnen zich nu opgeven voor Mattie & Mariekes Wedding in a Week. Het gekozen bruidspaar trouwt op 20 september.

Het ochtendshow-team gaat alles regelen in een week. Van trouwjurk passen tot de ceremonie, ringen, een bruidstaart, vervoer voor alle gasten en een feest met het liefst ook nog leuke artiesten.

Marieke Elsinga : “Geen van ons is ooit zelf in het huwelijksbootje gestapt, dus ons een compleet huwelijk laten organiseren, wie bedenkt dat nou? Wij dus!

Mattie en Marieke, elke werkdag te horen van 6.00 tot 9.00 uur op Qmusic, zoeken een stel dat graag heel snel wil trouwen. Dat kan een koppel zijn dat verloofd is, maar van wie de huwelijksvoorbereidingen niet willen vlotten. Of een stel dat spontaan bedenkt dat ze eigenlijk heel graag willen trouwen. De enige vereiste is dat ze hun huwelijk geheel uit handen kunnen geven aan het radioduo. Natuurlijk wordt er wel gekeken naar de wensen van het bruidspaar, voor zover mogelijk binnen het tijdsbestek van een week.

V.l.n.r: Nieuwslezer Anne-Marie Rozing, Tom van de Intercom, Joe Stagiair van de Show, Mattie en Marieke

Foto: Qmusic
Luisteraars die op 20 september in het huwelijksbootje willen stappen, kunnen zich tot donderdag 12 september 13.00 uur opgeven via de website van Qmusic. Op 13 september wordt in de ochtendshow bekend welk stel elkaar de week erop het jawoord geeft. De huwelijksvoorbereidingen zijn die hele week te horen in de ochtendshow.

Update
Na de bekendmaking hebben zich vandaag binnen enkele uren meer dan duizend mensen aangemeld. Marieke laat weten: “We hadden wel verwacht dat er een aantal mensen in Nederland zouden zijn die hun bruiloft uit handen willen geven aan ons. Maar dat het er zó veel zijn, dat hadden we niet helemaal aan zien komen.” Mattie: “Dit motiveert ons extra. Uiteindelijk kunnen we maar één huwelijk regelen. Maar door dit aantal aanmeldingen hebben we wel het gevoel dat we de lat heel hoog moeten leggen.