Sander de Heer bevestigt vertrek bij Sublime (filmpje)

Sander de Heer heeft zijn vertrek bij radiozender Sublime bevestigd op Instagram. Vanaf donderdag (21 november) is Francis Broekhuijsen de nieuwe presentator van Sublime Sunrise. De Heer presenteerde sinds augustus de ochtendshow op de zender.

Sander de Heer bevestigt vertrek bij Sublime (filmpje) Dinsdagmiddag meldde Radio.NL al dat De Heer zou vertrekken bij Sublime, al wilde de zender zelf dit noch bevestigen noch ontkennen. Maar nu is er alsnog een bevestiging.

Vandaag mijn laatste dag bij Sublime”, schrijft De Heer op Instagram.“Na anderhalf jaar keihard bikkelen met een klein team professionals zit mijn klus erop! Ik ben onwijs trots dat ik de zender achter kan laten met een hele duidelijke, unieke plek in het drukke medialandschap en mooie luistercijfers.

Sublime is de afgelopen tijd uitgegroeid tot een optimistische en creatieve broeiplek die voor adverteerders en luisteraars een verrijking is”, vervolgt hij.“ Ik geloof dat er nog veel meer avontuur in de creatieve audiowereld zit en vind het een mooi moment om weer door te gaan… Dank lieve Sublimers voor de zeer intensieve samenwerking en koester dit mooie merk. Ik luister weer via de radio.

Vanaf donderdag presenteert Francis Broekhuijsen ‘Sublime Sunrise’. De afgelopen weken was hij al regelmatig in de ochtend te horen. De afgelopen twee weken presenteerde hij de show op donderdag en vrijdag.

Francis zal onder andere cultuur, kunst en uiteraard ook muziek en artiesten een nog sterkere plek in de programmering van Sublime geven”, zo meldt de zender.

Francis Broekhuijsen: “Het is een grote eer om Sublime Sunrise te mogen presenteren, omdat de zender muziek draait waarmee ik ben opgegroeid. Het is muziek dat verankert is in mijn DNA, waarmee ik ben opgegroeid en die me laat voelen dat ik mens ben.

Daarnaast is Sublime een zender waar ik altijd weer nieuwe muziek ontdek. En deze ontdekkingsreis wil ik graag delen met de luisteraars van Sublime. In alles wat ik doe zal de muziek van Sublime centraal blijven staan.” [Radiowereld.NL]
Foto: Radio.NL

Gerelateerde berichten