Search
Close this search box.

Britt Dekker reikt in februari de NPO Zapp Awards uit

Britt Dekker mag op zaterdag 29 februari de belangrijkste jeugdprijzen van de NPO uitreiken: de NPO Zapp Awards. Dit jaar zijn de awards groter dan ooit en komt de show live vanuit Studio 21 in Hilversum. Britt Dekker krijgt hierbij hulp van Klaas van Kruistum.

Britt Dekker reikt in februari de NPO Zapp Awards uit Dan maken ze bekend welke programma’s, presentatoren, YouTubers, Instagrammers en artiesten naar huis gaan met een Zapp Award.

Zapp Awards 2020
De NPO Zapp Awards zijn dé jaarlijkse publieksprijzen voor beste programma’s, presentatoren, YouTubers en artiesten van het afgelopen jaar, bepaald door kinderen.

Vanaf zaterdag 11 januari kunnen kinderen weer stemmen op het favoriete jeugdprogramma, favoriete ster jeugdprogramma, favoriete familieprogramma, favoriete track NL, favoriete YouTuber, favoriete Instagrammer, favoriete onlineserie, veer in je reet award en de favoriete jeugdfilm NL. Het gala is zaterdag 29 februari live vanuit Studio 21 in Hilversum te zien op NPO Zapp op 3. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten