Humberto eerste gast nieuw Radio 1-programma Miss Podcast

Humberto Tan is te gast in de eerste uitzending van Miss Podcast, die in de nacht van dinsdag op woensdag te horen is op NPO Radio 1. Hierin neemt presentator Mischa Blok de luisteraar mee in de wereld van podcasts.

Humberto eerste gast nieuw Radio 1-programma Miss Podcast Elke uitzending nodigt Blok een bekende Nederlander uit in de studio en geeft hem of haar de opdracht om twee bestaande podcasts te recenseren die zij voor die persoon heeft uitgekozen.

Daarnaast leren Blok en de luisteraars de gast beter kennen aan de hand van de belangrijkste geluiden uit zijn of haar leven.

Dit is geen standaard interview waarbij de interviewer de gast verwelkomt, voorstelt, vragen stelt en weer bedankt”, aldus Mischa Blok. “Dat gaan we helemaal anders doen. Want: pas als het eb is, zie je wie er geen zwembroek draagt. Pas als interviewer en gast allebei uit hun comfortzone stappen, alle beleefdheden, omgangsregels en schaamte achterwege laten, kom je er werkelijk achter hoe ze écht zijn.”

De naam Miss Podcast is overigens bij toeval ontstaan. “Een paar maanden geleden had ik een koffiedate met Cor Hospes”, legt Blok uit op Twitter. “We spraken over podcasts en over contentmarketing. Hij vroeg me: ‘Mag ik jou Miss Podcast noemen?’ Ja dat mag en ja het werd de titel van mijn nieuwe NPO Radio 1 programma.”

Humberto Tan, die zelf elke vrijdagmiddag te horen zal zijn op NPO Radio 1, is dus de eerste gast van het programma Miss Podcast. Andere gasten die voorbij komen, zijn onder anderen Mike Boddé, Stefano Keizers, Nynke Laverman, Tim Coronel, Wouter Hamel en Frits Spits.

Miss Podcast is elke maandag- tot en met vrijdagnacht tussen 01.00 en 02.00 uur te horen op NPO Radio 1. Het programma is één van de vele nieuwe programma’s die in het nieuwe jaar te horen zijn op de landelijke radiozender. [Radiowereld.NL]

Foto: Ruud Baan

Gerelateerde berichten