Kersthoorspel op kerstavond op NPO Radio 2

‘De Staat van Stasse’ brengt op kerstavond (24 december) op NPO Radio 2 een kersthoorspel tussen 20 en 22 uur. Hierin worden luisteraars meegenomen naar de plek waar het allemaal begon, Nazareth, zo’n 2019 jaar geleden.

Stefan Stasse: “Daar in dat tamelijk onbekende plattelandsdorpje volg je het verhaal van Maria en timmerman Jozef, een jong liefdeskoppel die hun eerste kindje verwachtte. Twee geliefden die niks nodig hebben, behalve elkaar.

Geen kerstcadeaus of versiering of gedoe. Dat bestond toen trouwens ook nog helemaal niet.”

Onduidelijk is of Stasse zelf het kersthoorspel presenteert, aangezien hij met een longontsteking op bed ligt en ook de top 2000 moet overslaan. Mogelijk is het programma al opgenomen. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten