Search
Close this search box.

Rapper Ali B laat zich dinsdag roasten op Comedy Central

Veel bekende Nederlanders vinden het vreselijk om zich te laten roasten. Ze beginnen daar niet eens aan. Toch zijn er bekende Nederlanders die het niet erg vinden om zich te laten roasten op de tv-zender Comedy Central. Dit keer heeft Ali B zich bereid gevonden om mee te doen.

Ook deze keer zijn weer diverse tekstschrijfers door de tv-zender ingehuurd om ‘leuke’ dingen te bedenken over de rapper.

Het Roast Panel van The Comedy Central Roast of Ali B bestaat dit keer uit Henry van Loon, Eddy Brace Rashid MacDonald, Prem Radhakishun, Rob Geus, Bugra Gedik, Ferry Doedens, Aisha Echteld, Waylon, Olivier Mitshel Locadia, Johan Goossens en Sanne Wallis de Vries. Die vertellen wat de redactie van het tv-programma heeft uitgezocht over Ali B.

Ali B wordt hiermee toegevoegd aan Gordon, Giel Beelen en Johnny de Mol. De Roast of Ali B is te zien op dinsdag 17 december om 20.30 uur te zien bij Comedy Central.De opname vond afgelopen week plaats in Studio 21. [Radiowereld.NL]
Foto: Comedy Central/Vimn

Gerelateerde berichten