Search
Close this search box.

Timur Perlin een jaar langer op NPO Radio 2

Timur Perlin blijft nog minstens een jaar te horen op NPO Radio 2. De deejay heeft zijn handtekening gezet onder een nieuw jaarcontract. Perlin presenteert momenteel een show op zaterdag- en zondagochtend op NPO Radio 2.

Timur Perlin een jaar langer op NPO Radio 2“Hoera, bijgetekend bij BnnVara voor nog een jaar TimurTimur Show”, twittert Perlin.

Perlin is sinds januari 2017 te horen op NPO Radio 2, eerst in de nacht, maar begin 2018 verhuisde hij naar de ochtend in het weekend tussen 6 en 9 uur. Vanaf oktober van dat jaar mocht de deejay uitslapen en verhuisde hij naar het tijdslot tussen 9 en 12 uur.

In juli van dit jaar belde Perlin in zijn weekendshow op NPO Radio 2 met luisteraar Dave.Dat gesprek liep volledig uit de hand en ontaarde in een hoop geschreeuw en gescheld.Door het bewuste gesprek kwam Perlin flink onder vuur te liggen op social media.

Onlangs betitelde Perlin het bewuste gesprek als ‘lelijke radio, maar wel spannende radio.’ [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten