Search
Close this search box.

Voormalig directeur ANP Van Nispen in Raad van Toezicht AvroTros

Vanaf 1 januari 2020 treed Guido van Nispen (voormalig directeur ANP) toe tot de Raad van Toezicht van AvroTros. Daarnaast zullen ook Frits Huffnagel (presentator), Esther Kwaks (Programmadirecteur van Het Gesprek) toetreden. Samen met de twee blijvende RvT-leden Hester Bais en Hans Snijder vormen zij samen de vernieuwde Raad van Toezicht.

Huidig RvT-voorzitter Ed Nijpels en Mirjam Nouwen en Eric Mijnsberge zijn aan het einde van hun termijn gekomen en nemen aan het einde van het jaar afscheid van hun toezichthoudende rol.

Theo Koning, voorzitter van de Verenigingsraad AvroTros: “We zijn erg verheugd met de komst van Frits Huffnagel, Esther Kwaks en Guido van Nispen. Zij brengen een schat aan kennis, ervaring en een netwerk mee waar de omroepvereniging haar voordeel mee kan doen.

AVROTROS is zeer succesvol, zowel op radio, televisie als online en is van essentiële waarde binnen het publieke bestel. Dat is mede op het conto te schrijven van scheidende Raad van Toezichtleden Ed Nijpels, Mirjam Nouwen en Eric Mijnsberge. Zij hebben tot het einde van hun termijn een belangrijke bijdrage geleverd aan dit succes.” [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten