SterrenNL Radio kleedt programmering flink uit

De digitale Nederlandstalige muziekzender SterrenNL Radio heeft haar programmering flink uitgekleed. Op werkdagen zijn nog maar twee gepresenteerde programma’s te horen. Oorzaak van deze versobering zijn de bezuinigingen die de NPO doorvoert.

SterrenNL Radio kleedt programmering flink uit Zo zijn de ‘Sterrenlunch’, ‘De Verzoekparade’ en ‘Kort & Klijn’ met Corné Klijn niet langer meer te horen op SterrenNL Radio.

Daarnaast is het programma ‘Gouden Uren’ een uur ingekort en van 10 tot 12 uur te horen. Tevens wordt de Gouden uren voortaan gepresenteerd door Emilie Sleven.

Jan Paparazzi blijft op zijn vertrouwde plek tussen 16 en 18 uur.

De ‘Weekendborrel’ is voortaan alleen nog op NPO Radio 5 te horen. Op vrijdagmiddag presenteren Paparazzi en Sleven tussen 16 en 18 uur het ‘Sterren NL Café’ op SterrrenNL Radio.

De zaterdag- en zondagprogrammering blijft ongewijzigd met Frans Duijts en Lucas van Leeuwen.

Toekomst onzeker
Overigens is de toekomst van SterrenNL Radio nog uiterst onzeker. Zo kan er elk moment een uitspraak komen van de Raad van State in de bodemprocedure over het feit of SterrenNL Radio illegaal op DAB+ verspreidt wordt door de NPO. Daarnaast loopt er nog een rechtszaak over het mogelijk ontbreken van de verplichte koppeling van SterrenNL aan hoofdzender NPO Radio 5. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten