Angelique Houtveen en Herman Hofman wisselen plek op 3FM

Angelique Houtveen en Herman Hofman wisselen tijdelijk van plek op NPO 3FM. Hofman is de komende periode elke werkdag tussen 13 en 16 uur te horen, terwijl Houtveen op zaterdag en zondag tussen 16 en 19 uur achter de microfoon kruipt.

Angelique Houtveen en Herman Hofman wisselen plek op 3FM De twee deejays wisselen vanaf woensdag tijdelijk van plek omdat het hersteltraject van Houtveen onverwacht langer duurt, zo laat een woordvoerster van de NPO weten aan Radio.NL.

Houtveen werd in augustus vorig jaar geopereerd aan Endometriose, waardoor ze tijdelijk van zender verdween.

Inmiddels is Houtveen alweer enige tijd aan de slag bij 3FM, maar nog niet in staat om vijf dagen per week haar radioprogramma te presenteren. Om nu continuïteit in de programmering te krijgen is besloten tot een tijdelijke wissel naar het weekend. [Radiowereld.NL]
Foto: video still Facebook

Gerelateerde berichten